If we all Jump, we will move the world.

Al 51.145 mensen hebben een Jump gedaan!


Kom in beweging!

De Jump Movement methodiek is een eenvoudige, laagdrempelige en concrete verandermethode die individuen binnen organisaties rondom een collectief doel in beweging brengt.

Jump Movement gaat uit van de eigen kracht en motivatie van personen en maakt hen persoonlijk verantwoordelijk en trots op hun eigen ontwikkeling. De methode kan op verschillende manieren toegepast worden.


De beste manier om Jump Movement te ervaren is door een Jump met ons te doen. Maak daarom nu een afspraak of lees onze brochure.

Voor bedrijven

“Hoe mobiliseer en activeer ik mijn mensen om zelf invulling te geven aan hun best mogelijke bijdrage?” Leiding geven betekent ruimte en vertrouwen bieden. Dan wordt het leiderschap.
Lees meer.

Voor uw evenement

Jump Movement is de ideale manier om tijdens uw evenement in korte tijd alle aanwezigen actief te krijgen op het zelfde onderwerp.
Lees meer.

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf periodiek op de hoogte van alles wat we doen en krijg uitnodigingen voor inspiratieve evenementen. Schrijf je nu in

In de praktijk

Benieuwd naar onze cases? Jump Movement brengt al sinds jaar en dag de beweging in het landelijke project De Tafel van één van Women INC en het Ministerie van Sociale zaken. Bekijk hier de case.

Maar ook commerciële organisaties brengen medewerkers in beweging met onze methodiek; Kantoorgigant Staples was één van de organisaties die als eerste de eigen kracht van medewerkers serieus nemen. Bekijk hier de case.

En ook Politie Oost Brabant maakte de transitie.
Niet top down, maar bottom-up!
Bekijk hier de case.

Voor Maatschappelijke Organisaties

Maatschappelijke onderwerpen kennen hun eigen dynamiek. Onze partners ontwikkelden daarom speciale programma's voor sociale activatie en maatschappelijke ontwikkeling.
Lees meer...
Foto: Rebke Klokke

Word Certified Partner of Coach

Wil je Jump Movement toepassen in jouw organisatie, advies-, trainings- of coaching praktijk?
Word dan Certified Partner of Certified Coach. 
Lees meer.

Jump Movement bij jou thuis

De Jump Movement methode mag je thuis ongelimiteerd en gratis inzetten. Kom in beweging door hier te klikken.

Word nu lid van de Jump Movement nieuwsbrief. Klik hier.
© 2016 jumpmovement.com - sitemap