Have fun and good luck!


Thursday 21 March 19:00 until 20:30

Ontspannen - Utrecht

0 likes  

Profielfoto Daphne  Wiersma

Daphne Wiersma

7 jumps

Is ontspannen een thema voor jou? Laat je wel eens de boel de boel - zonder schuldgevoel? Of sta je altijd 'aan', ben je actief en alert? Smelt jouw to-do lijstje makkelijk in de lentezon? Het is levenskunst om de balans tussen ontspanning en inspanning te vinden, steeds weer. Deze avond neem je dit eens onder de loep - op een ontspannen manier natuurlijk!

Wednesday 27 March 16:30 until 17:30

Ruimte voelen als het krap is

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

121 jumps

Ervaar jij dat de tijd door je vingers glipte als zand? Of ben je ontspannen en ervaar je juist alle ruimte? Het leven zorgt voor deadlines en stress. Afspraken moeten gemaakt, er is geen tijd... In deze Jump onderzoek je dat bij jezelf. En neem je een besluit om meer ruimte te voelen.

Thursday 4 April 09:00 until 17:00

Jump Movement Certified Professional Trainer 2.0

0 likes  

Profielfoto Lianne  Lenssen

Lianne Lenssen

8 jumps

Voor coaches, adviseurs en procesbegeleiders bij organisatie ontwikkeling en verandermanagers. Na dit programma ben je Certified Professional van Jump Movement. Je weet hoe je als professional kunt werken met de Jump Movement methode. Je krijgt informatie over alle toepassingsmogelijkheden. Je ontvangt materialen die jou helpen om de methode succesvol in te zetten. Je kunt zelf mensen in organisaties tot jumpstarters opleiden. En je hebt een krachtig instrument toegevoegd aan jouw dienstverlening op het gebied van (organisatie)ontwikkeling. Deze training is een 12 weken programma: 1 trainingsdag op 4 april met 2 keer een online-follow up en 12 weken tips&tops. Meld je direct aan via de link https://jumpmovement.ccvshop.nl/certifiedpro

Thursday 2 May 09:00 until 17:00

Certified Professional training 2.0 door Lianne Lenssen

0 likes  

Profielfoto Lianne  Lenssen

Lianne Lenssen

8 jumps

Deze training is er voor professionals die organisaties in beweging willen krijgen. In deze training leer je hoe je als professional kunt werken met de Jump Movement methode. Je krijgt informatie over alle toepassingsmogelijkheden en je ontvangt alle materialen die jou helpen om de methode succesvol in te zetten.

Thursday 16 May 14:00 until 18:00

Jump Movement Free Public Event 2.0

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

121 jumps

Leiderschap is een begrip dat vaak verward wordt met leidinggeven. Niet alle leidinggevenden bezitten leiderschap en leiderschap is geen vanzelfsprekendheid voor leidinggevenden. Deze middag geeft Jump Movement Founder Ineke Hurkmans een presentatie over leadership anno 2019. Niet stijf en strak, maar op haar eigen manier. Ze gaat dieper in op verschillende invalshoeken en geeft natuurlijk uitleg over de Jump Movement methode. We nodigen alle professionals in de regio uit om kennis te komen maken.

Saturday 25 May 13:00 until 16:00

Jaarlijkse dag van Luisterkindwerkers

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

121 jumps

Elk jaar komen de gecertificeerde luisterkindwerkers bij elkaar. Dit jaar is Ineke Hurkmans van Jump Movement bij hen om hen te faciliteren met een Jumpgesprek. De bijeenkomst is besloten.

Jump Movement in business

Discover what Jump Movement can do for your organization

 

Find the right professional here
 Read more

Become a Jumpstarter

Learn how to conduct conversations in your organisation

Book the training

Become a Certified Professional

Make the method part of your professional toolbox

Book the training

Learn how to Jump with 1000 people

Get entire organisations moving

Book the training