Events

Aan de slag met Jump Movement
Je kunt meteen beginnen

Al gingen je voor

Beweging en actie op jouw event!

Echt de aandacht krijgen van een groep mensen? Echte verbinding creëren met je publiek? Zelfs aan het eind van de dag nog een enthousiast publiek dat niet weg wil? Denk dan eens aan een Jump Movement event sessie met Ineke Hurkmans!

Ineke krijgt jouw publiek gegarandeerd in beweging en creëert met de hele zaal verbinding en actie! Ineke heeft tot wel 1400 mensen tegelijkertijd in beweging gebracht in diverse grote events in binnen- en buitenland. Ineke is een internationale spreker over onderwerpen als: ‘Hoe creëer je beweging’, ‘Organisatieontwikkeling door zelforganisatie’, ‘How to NOT manage the movement’ en ‘Innovatieve manieren van leven, werken en leading change’. Een lezing van Ineke is altijd 100% interactief, laagdrempelig en zorgt voor energie en actie! 

 

Ineke Hurkmans_Heijbloem fotografie

Ineke Hurkmans tijdens Empowerwomen 010 event, fotocredits: Heijblom Fotografie. 


De Jump Movement methode sluit altijd aan bij het thema van jouw event en kan worden uitgevoerd met grote groepen. Een keynote met Ineke creëert gegarandeerd impact. Ineke Hurkmans heeft op het podium gestaan voor o.a diverse Ministeries, Women Inc., Gemeenteraadsverkiezingen 2019 in Eindhoven, Het Grootste Kennisfestival van Nederland, Bibliotheek Eindhoven, is VPRO Tegenlicht moderator en zij was keynote bij drie edities van de show Thank God it’s Monday in Koninklijk Theater Carré en Nieuwe De la Mar. Daarnaast faciliteerde zij de Jump Movement event sessies op diverse grote events in Europa, Azië en Afrika. Wil je enkel een Jump organiseren voor een grote groep? Dat kunnen onze Certified Professionals natuurlijk ook. Neem contact met ons op en we kijken wie van de groep Certified Professionals het beste past bij jouw event.

Mail nu naar info@jumpmovement.com of neem contact op via onze website voor mogelijkheden!