Al jumps gedaan!


Donderdag 25 oktober 19:30 tot 22:00

Maak de dood bespreekbaar

0 likes  


‘Wat schaft de pot?’ Vereniging Yarden organiseert i.s.m. Stichting Ik Wil een avond: “Maak de dood bespreekbaar met een Jump!” In verschillende culturen speelt eten en drinken tijdens en na het overlijden van een dierbare een soms duidelijk aanwezige rol. Wat is de functie en rol van eten en drinken tijdens en na het overlijden bij die verschillende culturen? Daar maken we vanavond kennis mee. Vervolgens nemen we de aanwezigen mee in een Jump! Hoe kun je met een Jump! de dood bespreekbaar maken en je stap(-pen) in dit proces bepalen? Een ervaring om mee te maken. Begeleidster van de Jump: Nihâl Esma Altmış. Nihâl is een jonge ondernemer bij Coöperatie Ik Wil U.A. Gastsprekers Mevrouw Batoul Heijdenrijk-Zouhair. Batoul is pedagogisch ondersteuner bij Lumens in Eindhoven. Zij is van Marokkaanse afkomst en zal op basis van haar ervaring met het overlijden van haar moeder ingaan op de functie en rol van eten en drinken in dit proces. De heer Pandit Djai Sewnandan. Pandit Sewnandan is pandiet (voorganger) bij de Shri Shiva Stichting, Shri Shiva Mandir te Eindhoven en de Triloki Dhaam Mandir eveneens te Eindhoven. Hij heeft gewerkt bij het UWV als onafhankelijk arbeidsadviseur en is inmiddels gepensioneerd. Hij zal vanuit de Hindoe-geloofsstroming een toelichting geven op de functie en rol van eten en drinken bij overlijdensprocessen. De heer Rob van der Sar. Rob is uitvaartbegeleider bij Salam Terakhir en is van Indonesische afkomst. Rob zal ons meenemen in dit thema vanuit zijn ervaringen met overlijdensprocessen in de Indonesische cultuur. Datum en locatie Pastoor Van Arskerk, Sint Philomenastraat 11-13, 5622 CG Eindhoven 25 oktober 2018 van 19.30 uur tot 22.00 uur. Vanaf 19.00 staat er voor de bezoekers koffie of thee klaar. U kunt zich vooraf aanmelden via www.yarden.nl/agenda. Voor meer informatie: 088 927 3434 Over Yarden Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten en evenementen wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.

Maandag 5 november 09:30 tot 17:00

Special: Certified Pro Training Noord Nederland

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

103 jumps

Noord Nederland opgelet! Op 5 november organiseren we een speciale Certified Professional Training in Gorredijk (Friesland).

Dinsdag 13 november 09:30 tot 12:30

Wat wil ik nou echt?

1 like  

Profielfoto Marieke  Lachen

Marieke Lachen

11 jumps

Het einde van het jaar komt in zicht. Vaak kijk je terug en vraag jij jezelf af: "Wat wil ik nou echt"? Dat is het thema van dit Jump gesprek. Na het maken van de Jump, is tijd om (in stilte) een mini moodboard te maken. Er is plek voor 4 deelnemers.

Donderdag 22 november 09:30 tot 17:00

Certified Pro Training November

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

103 jumps

Deze training is er voor professionals die meer willen weten over de Jump Movement methode. In deze training wordt heel specifiek gekeken naar jouw eigen praktijk en de mogelijkheden die er zijn voor acquisitie en inzet. Je krijgt informatie over de toepassingsmogelijkheden en je ontvangt alle materialen die jou helpen om de methode succesvol in te zetten.

Vrijdag 23 november 16:00 tot 17:30

Zit je vast? Spring er uit!

1 like  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

103 jumps

Hoe zou het zijn als je een heel weekend lang volle aandacht krijgt voor jouw reis. En dat je daarnaast ook volle aandacht blijkt te hebben voor de reis van een ander? Je vindt jouw eigen antwoorden op de 7 vragen die centraal staan in deze 3 daagse. Deze leiden je naar jouw volgende stap en de controle over je eigen leven.

Dinsdag 27 november 09:30 tot 17:00

Training: Jumpen met 1000 mensen

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

103 jumps

Wil je een hele zaal in één keer in beweging brengen? Leer dan Jumpen met 1.000 mensen! Deze training is toegankelijk voor iedereen die houdt van actie en beweging in haar of zijn podium optreden. Tijdens deze training zal de oprichter van Jump Movement, Ineke Hurkmans, je persoonlijk leren hoe je een zaal in beweging brengt. Je leert er hoe je verbinding maakt met een groep van tot wel 1000 mensen en hoe je de methode goed kunt structureren. De training bestaat uit twee delen: in de ochtend krijg je tips om verbinding met je publiek zo optimaal mogelijk te maken en een persoonlijke touch aan je opening toe te voegen. In de middag kun je meteen oefenen tijdens het Free Public Event van Jump Movement.

Jump Movement in business

Ontdek wat Jump Movement kan betekenen voor jouw organisatie

 


Boek een Professional  Testimonials  Lees meer