Veel plezier en succes!


Donderdag 22 november 09:30 tot 17:00

Certified Pro Training November

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

105 jumps

Deze training is er voor professionals die meer willen weten over de Jump Movement methode. In deze training wordt heel specifiek gekeken naar jouw eigen praktijk en de mogelijkheden die er zijn voor acquisitie en inzet. Je krijgt informatie over de toepassingsmogelijkheden en je ontvangt alle materialen die jou helpen om de methode succesvol in te zetten.

Donderdag 22 november 19:30 tot 21:45

Vital Five Your Life met JUMP

0 likes  


Worstel je vaak met TIJD? Of heb je gebrek aan GELD? Hoe fit en energiek voel jij je doorgaans? Zou je meer zelfvertrouwen willen hebben? Of wil je gewoonweg meer PLEZIER in je leven? Kom dan eens kijken jump een rol speelt in Vital Five Your Life. Doe je mee? Het is gratis. Meld je dan aan op www.thevitalfive.eventbrite.nl of bel 06 15 368 647

Vrijdag 23 november 16:00 tot 17:30

Zit je vast? Spring er uit!

1 like  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

105 jumps

Hoe zou het zijn als je een heel weekend lang volle aandacht krijgt voor jouw reis. En dat je daarnaast ook volle aandacht blijkt te hebben voor de reis van een ander? Je vindt jouw eigen antwoorden op de 7 vragen die centraal staan in deze 3 daagse. Deze leiden je naar jouw volgende stap en de controle over je eigen leven.

Maandag 26 november 09:15 tot 12:00

Vital Five Your Life met JUMP

0 likes  


Wil jij stappen vooruit maken op één of meerdere van deze gebieden? PLEZIER - GEZONDHEID - VAARDIGHEDEN - GELD - TIJD? Laat je dan verwennen, verrassen, inspireren en zelf aan de slag gaan op ons event. Meld je dan aan op www.thevitalfive.eventbrite.nl

Maandag 26 november 15:00 tot 18:00

'In beweging'

0 likes  

Profielfoto Lianne  Lenssen

Lianne Lenssen

5 jumps

De workshop 'In beweging' voor HRD professionals op 26 november geeft je inzicht in wat er met jou en je team gebeurt als de dynamiek verandert. Je krijgt inzicht in je eigen patronen en je leert hoe jij door jouw beweging, beweging in het systeem kunt brengen. Je gaat de Jump Movement gespreksmethode toepassen waardoor je eigen regie wordt versterkt, er op innovatieve, creatieve en toch gestructureerde wijze verandering kan ontstaan en waardoor jij en je team in beweging komen richting een passende strategie en richting de doelen van je organisatie. Er zijn 10 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Dinsdag 27 november 09:30 tot 17:00

Training: Jumpen met 1000 mensen

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

105 jumps

Wil je een hele zaal in één keer in beweging brengen? Leer dan Jumpen met 1.000 mensen! Deze training is toegankelijk voor iedereen die houdt van actie en beweging in haar of zijn podium optreden. Tijdens deze training zal de oprichter van Jump Movement, Ineke Hurkmans, je persoonlijk leren hoe je een zaal in beweging brengt. Je leert er hoe je verbinding maakt met een groep van tot wel 1000 mensen en hoe je de methode goed kunt structureren. De training bestaat uit twee delen: in de ochtend krijg je tips om verbinding met je publiek zo optimaal mogelijk te maken en een persoonlijke touch aan je opening toe te voegen. In de middag kun je meteen oefenen tijdens het Free Public Event van Jump Movement.

Jump Movement in business

Ontdek wat Jump Movement kan betekenen voor jouw organisatie

 

Vind hier de juiste professional
 Lees meer

Word Jumpstarter

Leer hoe je in jouw organisatie gesprekken leidt

Boek de training

Word Certified Professional

Maak de methode onderdeel van je coach- of trainingsaanbod

Boek de training

Leer Jumpen met 1000 mensen tegelijk

Breng hele organisaties in beweging

Boek de training