Welkom bij
Jump Movement

Al jumps gedaan!

Veel plezier en succes!


Zaterdag 25 mei 13:00 tot 16:00

Jaarlijkse dag van Luisterkindwerkers

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

125 jumps

Elk jaar komen de gecertificeerde luisterkindwerkers bij elkaar. Dit jaar is Ineke Hurkmans van Jump Movement bij hen om hen te faciliteren met een Jumpgesprek. De bijeenkomst is besloten.

Maandag 27 mei 14:00 tot 17:00

Ons MT

0 likes  

Profielfoto Daphne  Wiersma

Daphne Wiersma

13 jumps

Jaarlijks heeft het managementteam van een GGz-instelling een informele ontmoeting waarbij een deel van de tijd ook een inspirerend karakter heeft voor het werk.Dit keer gaan de leden van het MT de JumpMovement-benadering ervaren. Het is de basis voor bijzondere verbindingen, voor teambuilding, voor leiderschap en voor cultuurverandering. Het MT maakt kennis met de aanpak, heeft er zelf iets aan - zowel als team als individu - en vormt zich een beeld hoe zij deze methode stevig voor haar kan laten werken in de organisatieontwikkeling.

Deze Jump is besloten.

Dinsdag 28 mei 16:30 tot 17:30

Iedereen is iemands klant

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

125 jumps

Speciaal voor iedereen die meer zicht wil krijgen op de wereld van 'klanten'. Worsteling met hoe krijg ik meer klanten, hoe kom ik aan klanten, etc. Vragen die elke ondernemer wel kan hebben. Doe mee met deze Jump, begin bij jezelf en laat je inspireren tot een stap!

Woensdag 5 juni 19:30 tot 21:00

(hoe) Leef ik duurzaam?

0 likes  

Profielfoto Marieke  Lachen

Marieke Lachen

15 jumps

Op wereld milieu dag benoemen we welke stap(pen) we kunnen zetten om duurzame(re) keuzes te maken in ons huidige dagelijks leven. * Er is plek voor 4 deelnemers die deze Jump samen maken. Deelname is € 15,- p.p. Thee en wat lekkers inbegrepen. Voel je welkom en graag tot ziens! Van te voren aanmelden is nodig mariekelachen@gmail.com Je ontvangt na de online betaling het adres waar de Jump is.

Vrijdag 7 juni 10:00 tot 12:00

Ruim lekker op

0 likes  

Profielfoto Andrea  Bakker

Andrea Bakker

9 jumps

Ken je dat gevoel compleet geleefd te worden? Geen tijd voor jezelf te hebben en met nog zoveel to do's op de lijstje vandaag? Gun jezelf dan deze Jump! We ontmoeten elkaar, wandelen in de natuur, jumpen en sluiten we af met een heerlijke cappuccino of thee in Brasserie Loef in Heeze. Na deze Jump ga je opgeruimd naar huis en weet je precies welke stap je kunt zetten om structureel meer ruimte voor jezelf in te bouwen in je drukke leven.

Vrijdag 14 juni 09:00 tot 17:00

Word zelf ook kundig in de Jump Movement-methode

0 likes  

Profielfoto Daphne  Wiersma

Daphne Wiersma

13 jumps

Voor coaches, trainers, leiders en veranderprofessionals. Locatie: Amsterdam. Mensen in beweging krijgen zonder trekken of duwen. Recht doen aan ieders inbreng. Leer hoe dat kan in verandertrajecten, coaching, intervisie, zelfsturende teams. Na dit programma ben je Certified Professional van Jump Movement. Je weet hoe je als professional kunt werken met de Jump Movement methode. Je wordt onderdeel van de ‘movement’ voor verbinding, inspiratie, deskundigheidsbevordering en bekendheid.

Jump Movement in business

Ontdek wat Jump Movement kan betekenen voor jouw organisatie

 

Vind hier de juiste professional
 Lees meer

Word Jumpstarter

Leer hoe je in jouw organisatie gesprekken leidt

Boek de training

Word Certified Professional

Maak de methode onderdeel van je coach- of trainingsaanbod

Boek de training

Leer Jumpen met 1000 mensen tegelijk

Breng hele organisaties in beweging

Boek de training