Al jumps gedaan!


Dinsdag 19 juni 09:30 tot 17:00

Jumpen met 1.000 mensen!

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

92 jumps

Wil je een hele zaal in één keer in beweging brengen? Leer dan Jumpen met 1.000 mensen! Deze training is toegankelijk voor iedereen die houdt van actie en beweging in haar of zijn podium optreden. Tijdens deze training zal ik, Ineke Hurkmans, je persoonlijk leren hoe je een zaal in beweging brengt. Je leert er hoe je verbinding maakt met een groep van tot wel 1000 mensen en hoe je de methode goed kunt structureren.

Dinsdag 19 juni 14:00 tot 16:00

Jump Movement Public Event

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

92 jumps

Een aantal mensen wordt op 19 juni voorbereid om 'voor het grote publiek' een Jump Movement Event te begeleiden. En wat is die voorbereiding nou zonder publiek? Jij krijgt de kans om dit gratis Jump Movement Public Event bij te wonen. Voor hen de kans om te oefenen, voor jou de kans om eens een Jump te ervaren!

Zaterdag 30 juni 11:00 tot 13:00

Niet durven en toch doen!

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

92 jumps

Natasja Teuben Naber host deze Jump. Voor iedereen die het kent: die dingen die je 'niet doet' maar eigenlijk wel zou willen. Voor de dapperen! Er is plaats voor 6 personen.

Dinsdag 3 juli 09:30 tot 17:00

Jumpstarter Training Juli

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

92 jumps

De Jumpstarter Training is er voor iedereen die ooit een Jump heeft gedaan en er meer mee wil. Als Jumpstarter voeg je kwaliteit toe aan de begeleiding van een Jump gesprek en leer je hoe je de methode zo optimaal mogelijk kunt beleven. Na het volgen van de training krijg je een Jumpstarter Handboek en een Jumpstarter Certificaat. Daarna kun je in je organisatie de Jump Movement methode goed inzetten!

Donderdag 12 juli 09:30 tot 17:00

Certified Pro Training Juli

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

92 jumps

Deze training is er voor professionals die meer willen weten over de Jump Movement methode. In deze training wordt heel specifiek gekeken naar jouw eigen praktijk en de mogelijkheden die er zijn voor acquisitie en inzet. Je krijgt informatie over de toepassingsmogelijkheden en je ontvangt alle materialen die jou helpen om de methode succesvol in te zetten. Weet je nog niet zeker of je Certified Professinal wil worden, maar wil je de methode wel graag inzetten in jouw organisatie? Bekijk dan eens onze Jumpstarter training op 3 juli.

Dinsdag 31 juli 10:30 tot 13:30

Hartekreet met lunch

1 like  

Profielfoto Marieke  Lachen

Marieke Lachen

11 jumps

Geef jij (v) gehoor aan jouw innerlijke stem? Dat is het thema van deze Jump. We zijn met een kleine groep, maken de jump, lunchen samen en er is tijd om (in stilte) een mini moodboard te maken. Je bent van harte welkom! Er is plek voor 4 vrouwelijke deelnemers.

Jump Movement in business

Ontdek wat Jump Movement kan betekenen voor jouw organisatie

 


Boek een Professional  Testimonials  Lees meer