Al jumps gedaan!


Dinsdag 22 mei 09:30 tot 17:00

Jumpstarter Training Mei

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

91 jumps

De Jumpstarter Training is er voor iedereen die ooit een Jump heeft gedaan en er meer mee wil. Als Jumpstarter voeg je kwaliteit toe aan de begeleiding van een Jump gesprek en leer je hoe je de methode zo optimaal mogelijk kunt beleven. Na het volgen van de training krijg je een Jumpstarter Handboek en een Jumpstarter Certificaat. Daarna kun je in je organisatie de Jump Movement methode goed inzetten!

Dinsdag 5 juni 09:30 tot 17:00

Certified Pro Training Juni

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

91 jumps

Deze training is er voor professionals die meer willen weten over de Jump Movement methode. In deze training wordt heel specifiek gekeken naar jouw eigen praktijk en de mogelijkheden die er zijn voor acquisitie en inzet. Je krijgt informatie over de toepassingsmogelijkheden en je ontvangt alle materialen die jou helpen om de methode succesvol in te zetten. Meld je aan via >> http://jumpmovement.ccvshop.nl/certifiedpro

Vrijdag 8 juni 10:00 tot 12:00

Mijn reis als heldin

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

91 jumps

Jolanda Wicherson host deze Jump. Volgens haar is iedere vrouw een heldin en vandaag praten we over jouw reis als heldin.

Vrijdag 8 juni 14:00 tot 16:00

Tijd voor jezelf

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

91 jumps

Arienne Groenewoudt host deze Jump. Leef jij leven, of word je geleefd? Is jouw agenda leidend, of leidt jij jouw agenda? Praat mee en maak tijd voor jezelf.

Dinsdag 12 juni 19:30 tot 21:30

Jumpen bij Pearl!

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

91 jumps

Pearl rockt! Letterlijk en figuurlijk. En we gaan bij haar Jumpen... Samen in gesprek, kijken hoe we samen kunnen rocken! In verband met het 7 jarig jubileum de Birthday Tour door Nederland met Ineke.

Woensdag 13 juni 10:00 tot 12:45

Hartekreet en mini moodboard

1 like  

Profielfoto Marieke  Lachen

Marieke Lachen

11 jumps

Geef jij (v) gehoor aan jouw innerlijke stem? Daar gaat deze Jump op woensdagochtend 13 juni over. Aansluitend is er tijd om (in stilte) een mini moodboard te maken. Er is plek voor 4 deelnemers. Je bent van harte welkom!

Jump Movement in business

Ontdek wat Jump Movement kan betekenen voor jouw organisatie

 


Boek een Professional  Testimonials  Lees meer