Al jumps gedaan!


Donderdag 19 juli 19:30 tot 21:30

Ontdek je talenten en kom in beweging!

1 like  


Waar ben jij trots op? Hoe gaat het met je en waar wil je naartoe? Kom, dan gaan we op onderzoek uit. Ontdek meer over jezelf en zet een stap in de richting van dat wat jou energie geeft.

Donderdag 23 augustus 14:00 tot 16:00

Moeiteloos in flow leven

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

98 jumps

Kom in contact met je energie, vrijheid en zin van het leven. Doe mee met deze Jump bij Arati Bonte in Nijmegen. Er is plaats voor 10 personen.

Zaterdag 25 augustus 14:00 tot 16:00

Natuurlijk groeien

1 like  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

98 jumps

In deze prachtige wilgencirkel Jumpen we over natuurlijk groeien. Geen mooiere plek dan deze. We zitten er middenin! Hans van Tol host deze Jump en zijn cirkel.

Donderdag 13 september 09:30 tot 17:00

Certified Professional Training September

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

98 jumps

Deze training is er voor professionals die meer willen weten over de Jump Movement methode. In deze training wordt heel specifiek gekeken naar jouw eigen praktijk en de mogelijkheden die er zijn voor acquisitie en inzet. Je krijgt informatie over de toepassingsmogelijkheden en je ontvangt alle materialen die jou helpen om de methode succesvol in te zetten.

Dinsdag 2 oktober 10:30 tot 13:30

Hartekreet met vega lunch

1 like  

Profielfoto Marieke  Lachen

Marieke Lachen

11 jumps

Geef jij (v) gehoor aan jouw innerlijke stem? Dat is het thema van deze Jump. We zijn met een kleine groep, maken de jump, lunchen samen en er is tijd om (in stilte) een mini moodboard te maken. Je bent van harte welkom! Er is plek voor 4 vrouwelijke deelnemers.

Dinsdag 9 oktober 09:30 tot 17:00

Jumpstarter Training

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

98 jumps

De Jumpstarter Training is er voor iedereen die ooit een Jump heeft gedaan en er meer mee wil. Als Jumpstarter voeg je kwaliteit toe aan de begeleiding van een Jump gesprek en leer je hoe je de methode zo optimaal mogelijk kunt beleven. Na het volgen van de training krijg je een Jumpstarter Handboek en een Jumpstarter Certificaat. Daarna kun je in je organisatie de Jump Movement methode goed inzetten!

Jump Movement in business

Ontdek wat Jump Movement kan betekenen voor jouw organisatie

 


Boek een Professional  Testimonials  Lees meer