Al jumps gedaan!


Zaterdag 24 februari 10:00 tot 16:00

Jong en weerbaar op de arbeidsmarkt

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

84 jumps

Op 24 februari 2018, organiseert stichting IamSHERO haar eerste publieks event. IamSHERO is er voor jonge vrouwen van kleur en door vrouwen van kleur die van aanpakken houden. Het publieks evenement is een ontmoetingsplek voor ontwikkelend talent, zoekende bevlogen jonge vrouwen en ervaren rolmodellen in het vak. Daarbij kan een Jump natuurlijk niet ontbreken!

Donderdag 1 maart 19:15 tot 21:00

Hart voor jezelf

0 likes  


Zorg je altijd goed voor anderen? En hoe goed zorg je voor jezelf? Maak jij wel eens pas op de plaats om tijd te nemen voor jezelf? Neem de tijd voor jezelf en gun je deze Jump!

Maandag 12 maart 09:30 tot 11:00

IB RETROSPECTIVE

0 likes  


RETROSPECTIVE SPRINT 36

Dinsdag 13 maart 09:30 tot 17:00

Certified Pro Training Maart

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

84 jumps

Deze training is er voor professionals die meer willen weten over de Jump Movement methode en binnen organisaties aan de slag willen. Maar ook als je grote groepen wilt bereiken of gewoonweg te bent aan een volgende stap. In deze training leer je hoe je als professional kunt werken met de Jump Movement methode. In de training wordt heel specifiek gekeken naar jouw eigen praktijk en de mogelijkheden die er zijn voor acquisitie en inzet. Je krijgt informatie over de toepassingsmogelijkheden en je ontvangt alle materialen die jou helpen om de methode succesvol in te zetten.

Zondag 18 maart 11:00 tot 17:00

Thuiskomen bij jezelf - op de Flower Power markt

0 likes  


Voor alle bezoekers aan de Flower Power markt in Leeuwarden. Let op: we doen 1 keer een Jump op deze dag. Het exacte tijdstip volgt. Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een e-mail naar raakhelder@gmail.com en we informeren je zodra de planning bekend is.

Vrijdag 23 maart 13:00 tot 17:00

Jump on Board

0 likes  

Profielfoto Agnes  de Sain

Agnes de Sain

8 jumps

Het voorjaar is begonnen, je voelt de kriebels in je lijf….je wilt vooruit maar weet nog niet precies in welke richting... of misschien weet je best wel wat je wil maar heb je nog niet echt een idee hoe je daar kunt komen...In deze workshop van 4 uur nemen we je mee op onderzoek naar jouw volgende stap door middel van een Jump Movement gesprek waarna je jouw ontdekking vast gaat leggen in een moodboard. Een speelse combinatie van denken, ontdekken, delen en creatief vastleggen ter inspiratie voor jezelf. In deze workshop bundelen Agnes de Sain en Astrid Baeten hun krachten. Agnes is een ervaren projectbegeleider met zeer ruime ervaring met de Jump Movement methode, er altijd op gericht om mensen vanuit een intrinsieke motivatie in beweging te laten komen. (www.agnesdesain.nl). Astrid is een creatieve kanjer en make-over specialist (www.kleurid.nl). Ze legt uit dat beelden veel effectiever zijn dan woorden. Door ideeën en dromen te visualiseren op een moodboard maak je ze zichtbaar, voor jezelf en voor anderen, en daardoor sneller te realiseren. Waar: Studio KleurID Frederiklaan 187 Eindhoven Kosten: €125,00

Jump Movement in business

Ontdek wat Jump Movement kan betekenen voor jouw organisatie

 


Boek een Professional  Testimonials  Lees meer