Veel plezier en succes!


Donderdag 21 maart 19:00 tot 20:30

Ontspannen - Utrecht

0 likes  

Profielfoto Daphne  Wiersma

Daphne Wiersma

7 jumps

Is ontspannen een thema voor jou? Laat je wel eens de boel de boel - zonder schuldgevoel? Of sta je altijd 'aan', ben je actief en alert? Smelt jouw to-do lijstje makkelijk in de lentezon? Het is levenskunst om de balans tussen ontspanning en inspanning te vinden, steeds weer. Deze avond neem je dit eens onder de loep - op een ontspannen manier natuurlijk!

Woensdag 27 maart 16:30 tot 17:30

Ruimte voelen als het krap is

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

121 jumps

Ervaar jij dat de tijd door je vingers glipte als zand? Of ben je ontspannen en ervaar je juist alle ruimte? Het leven zorgt voor deadlines en stress. Afspraken moeten gemaakt, er is geen tijd... In deze Jump onderzoek je dat bij jezelf. En neem je een besluit om meer ruimte te voelen.

Donderdag 4 april 09:00 tot 17:00

Jump Movement Certified Professional Trainer 2.0

0 likes  

Profielfoto Lianne  Lenssen

Lianne Lenssen

8 jumps

Voor coaches, adviseurs en procesbegeleiders bij organisatie ontwikkeling en verandermanagers. Na dit programma ben je Certified Professional van Jump Movement. Je weet hoe je als professional kunt werken met de Jump Movement methode. Je krijgt informatie over alle toepassingsmogelijkheden. Je ontvangt materialen die jou helpen om de methode succesvol in te zetten. Je kunt zelf mensen in organisaties tot jumpstarters opleiden. En je hebt een krachtig instrument toegevoegd aan jouw dienstverlening op het gebied van (organisatie)ontwikkeling. Deze training is een 12 weken programma: 1 trainingsdag op 4 april met 2 keer een online-follow up en 12 weken tips&tops. Meld je direct aan via de link https://jumpmovement.ccvshop.nl/certifiedpro

Donderdag 2 mei 09:00 tot 17:00

Certified Professional training 2.0 door Lianne Lenssen

0 likes  

Profielfoto Lianne  Lenssen

Lianne Lenssen

8 jumps

Deze training is er voor professionals die organisaties in beweging willen krijgen. In deze training leer je hoe je als professional kunt werken met de Jump Movement methode. Je krijgt informatie over alle toepassingsmogelijkheden en je ontvangt alle materialen die jou helpen om de methode succesvol in te zetten.

Donderdag 16 mei 14:00 tot 18:00

Jump Movement Free Public Event 2.0

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

121 jumps

Leiderschap is een begrip dat vaak verward wordt met leidinggeven. Niet alle leidinggevenden bezitten leiderschap en leiderschap is geen vanzelfsprekendheid voor leidinggevenden. Deze middag geeft Jump Movement Founder Ineke Hurkmans een presentatie over leadership anno 2019. Niet stijf en strak, maar op haar eigen manier. Ze gaat dieper in op verschillende invalshoeken en geeft natuurlijk uitleg over de Jump Movement methode. We nodigen alle professionals in de regio uit om kennis te komen maken.

Zaterdag 25 mei 13:00 tot 16:00

Jaarlijkse dag van Luisterkindwerkers

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

121 jumps

Elk jaar komen de gecertificeerde luisterkindwerkers bij elkaar. Dit jaar is Ineke Hurkmans van Jump Movement bij hen om hen te faciliteren met een Jumpgesprek. De bijeenkomst is besloten.

Jump Movement in business

Ontdek wat Jump Movement kan betekenen voor jouw organisatie

 

Vind hier de juiste professional
 Lees meer

Word Jumpstarter

Leer hoe je in jouw organisatie gesprekken leidt

Boek de training

Word Certified Professional

Maak de methode onderdeel van je coach- of trainingsaanbod

Boek de training

Leer Jumpen met 1000 mensen tegelijk

Breng hele organisaties in beweging

Boek de training