Al jumps gedaan!


Woensdag 2 mei 10:30 tot 13:00

Hartekreet en mini moodboard

0 likes  

Profielfoto Marieke  Lachen

Marieke Lachen

11 jumps

Hoor jij je innerlijke stem? Die hartekreet? En geef je er gehoor aan? Daar gaat deze Jump op woensdag 2 mei over. Aansluitend is er tijd om (in stilte) een mini moodboard te maken. Er is plek voor 3 deelnemers (v), expres een kleine setting. Je bent van harte welkom!

Vrijdag 11 mei 10:00 tot 12:00

Onverschrokken toekomst

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

89 jumps

Margreet Vloedbeld host deze Jump. Zij opent graag het gesprek over onverschrokken richting de toekomst gaan. Praat mee en ontdek jouw volgende stap. Er is plaats voor 20 mensen.

Dinsdag 15 mei 09:30 tot 17:00

Certified Pro Training Mei

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

89 jumps

Deze training is er voor professionals die meer willen weten over de Jump Movement methode. In deze training wordt heel specifiek gekeken naar jouw eigen praktijk en de mogelijkheden die er zijn voor acquisitie en inzet. Je krijgt informatie over de toepassingsmogelijkheden en je ontvangt alle materialen die jou helpen om de methode succesvol in te zetten. Ben je geen ondernemer, maar wil je de methode wel graag inzetten in jouw organisatie? Bekijk dan eens onze Jumpstarter training op 22 mei.

Dinsdag 22 mei 09:30 tot 17:00

Jumpstarter Training Mei

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

89 jumps

De Jumpstarter Training is er voor iedereen die ooit een Jump heeft gedaan en er meer mee wil. Als Jumpstarter voeg je kwaliteit toe aan de begeleiding van een Jump gesprek en leer je hoe je de methode zo optimaal mogelijk kunt beleven. Na het volgen van de training krijg je een Jumpstarter Handboek en een Jumpstarter Certificaat. Daarna kun je in je organisatie de Jump Movement methode goed inzetten!

Vrijdag 8 juni 10:00 tot 12:00

Mijn reis als heldin

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

89 jumps

Jolanda Wicherson host deze Jump. Volgens haar is iedere vrouw een heldin en vandaag praten we over jouw reis als heldin.

Vrijdag 8 juni 14:00 tot 16:00

Tijd voor jezelf

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

89 jumps

Arienne Groenewoudt host deze Jump. Leef jij leven, of word je geleefd? Is jouw agenda leidend, of leidt jij jouw agenda? Praat mee en maak tijd voor jezelf.

Jump Movement in business

Ontdek wat Jump Movement kan betekenen voor jouw organisatie

 


Boek een Professional  Testimonials  Lees meer