Al jumps gedaan!


Donderdag 23 november 18:00 tot 21:00

Licht Schittersessie

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

65 jumps

De Zelfstandig Professionals van Licht komen bij elkaar in deze Schittersessie. Zij ontdekken hoe ze vanzelfsprekend groeien en hoe beweging ontstaat. Met een Jump natuurlijk!

Vrijdag 24 november 15:30 tot 18:30

Tecnhiek 4.0 bij VOS Techniek

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

65 jumps

VOS Techniek heeft een inspiratiekamer en nodigt maandelijks rondom een bijzonder thema een aantal mensen uit om van gedachte te wisselen. Dit keer is het de beurt aan Jump Movement! Onderwerpen zijn: How to NOT manage the movement?

Vrijdag 24 november 15:30 tot 17:30

Vos Techniek inspiratiesessie

0 likes  


Samen op weg naar toekomstbestendigheid, op weg naar Industrie 4.0. De veranderingen in de wereld en de snelheid waarmee techniek verandert. Dat vergt aandacht op vele aspecten van het werk, zo ook voor jouw personeel. Dat vraagt ook een andere manier van leiderschap. Zelfsturing, reflectie, communicatie en loslaten zijn vaak genoemde termen en hoe geef je daar vorm aan? Veel organisaties zijn op zoek naar werkende dynamieken. Hoe organiseer je het dat je met een gerust hart ruimte kan geven aan medewerkers om bezig te zijn met die veranderingen. Dat ze in omkaderde onderwerpen zelf gaan bewegen en experimenten. "How not to management the movement"

Vrijdag 1 december 13:45 tot 16:15

Maak jouw droomjump

0 likes  

Profielfoto Marieke  Lachen

Marieke Lachen

9 jumps

Dromen, wie heeft ze niet? De vraag is; wat doe je ermee? Laat je ze onvervuld of ga jij jouw droom (deels) realiseren? Daar hebben we het tijdens dit Jump Movement gesprek over. Maximum aantal deelnemers is 3. Deze droom jump wordt voor vrouwen en mannen georganiseerd.

Jump Movement in business

Ontdek wat Jump Movement kan betekenen voor jouw organisatie

 


Boek een Professional  Testimonials  Lees meer