Al jumps gedaan!


Zaterdag 30 juni 11:00 tot 13:00

Niet durven en toch doen!

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

92 jumps

Natasja Teuben Naber host deze Jump. Voor iedereen die het kent: die dingen die je 'niet doet' maar eigenlijk wel zou willen. Voor de dapperen! Er is plaats voor 6 personen.

Dinsdag 3 juli 09:30 tot 17:00

Jumpstarter Training Juli

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

92 jumps

De Jumpstarter Training is er voor iedereen die ooit een Jump heeft gedaan en er meer mee wil. Als Jumpstarter voeg je kwaliteit toe aan de begeleiding van een Jump gesprek en leer je hoe je de methode zo optimaal mogelijk kunt beleven. Na het volgen van de training krijg je een Jumpstarter Handboek en een Jumpstarter Certificaat. Daarna kun je in je organisatie de Jump Movement methode goed inzetten!

Woensdag 4 juli 14:00 tot 16:00

Een moment voor jezelf

0 likes  


Het eerste deel van het jaar zit erop en de zomer is alweer begonnen. Hoe gaat het met jou? Neem een moment om even stil te staan bij jezelf. Waar sta je nu? En waar wil je naartoe? Bij mooi weer kunnen we naar buiten en genieten van de rust rond deze locatie. Kom je eerder of blijf je na afloop nog wat hangen? Het Witte Huis is een heerlijk uitgangspunt voor een mooie boswandeling en je kunt er ook prima een hapje eten. Meer info op www.wittehuisolterterp.nl

Donderdag 12 juli 09:30 tot 17:00

Certified Pro Training Juli

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

92 jumps

Deze training is er voor professionals die meer willen weten over de Jump Movement methode. In deze training wordt heel specifiek gekeken naar jouw eigen praktijk en de mogelijkheden die er zijn voor acquisitie en inzet. Je krijgt informatie over de toepassingsmogelijkheden en je ontvangt alle materialen die jou helpen om de methode succesvol in te zetten. Weet je nog niet zeker of je Certified Professinal wil worden, maar wil je de methode wel graag inzetten in jouw organisatie? Bekijk dan eens onze Jumpstarter training op 3 juli.

Dinsdag 31 juli 10:30 tot 13:30

Hartekreet met lunch

1 like  

Profielfoto Marieke  Lachen

Marieke Lachen

11 jumps

Geef jij (v) gehoor aan jouw innerlijke stem? Dat is het thema van deze Jump. We zijn met een kleine groep, maken de jump, lunchen samen en er is tijd om (in stilte) een mini moodboard te maken. Je bent van harte welkom! Er is plek voor 4 vrouwelijke deelnemers.

Zaterdag 25 augustus 14:00 tot 16:00

Natuurlijk groeien

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

92 jumps

In deze prachtige wilgencirkel Jumpen we over natuurlijk groeien. Geen mooiere plek dan deze. We zitten er middenin! Hans van Tol host deze Jump en zijn cirkel.

Jump Movement in business

Ontdek wat Jump Movement kan betekenen voor jouw organisatie

 


Boek een Professional  Testimonials  Lees meer