Al jumps gedaan!


Dinsdag 5 juni 09:30 tot 17:00

Certified Pro Training Juni

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

90 jumps

Deze training is er voor professionals die meer willen weten over de Jump Movement methode. In deze training wordt heel specifiek gekeken naar jouw eigen praktijk en de mogelijkheden die er zijn voor acquisitie en inzet. Je krijgt informatie over de toepassingsmogelijkheden en je ontvangt alle materialen die jou helpen om de methode succesvol in te zetten. Meld je aan via >> http://jumpmovement.ccvshop.nl/certifiedpro

Vrijdag 8 juni 10:00 tot 12:00

Mijn reis als heldin

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

90 jumps

Jolanda Wicherson host deze Jump. Volgens haar is iedere vrouw een heldin en vandaag praten we over jouw reis als heldin.

Dinsdag 12 juni 19:30 tot 21:30

Jumpen bij Pearl!

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

90 jumps

Pearl rockt! Letterlijk en figuurlijk. En we gaan bij haar Jumpen... Samen in gesprek, kijken hoe we samen kunnen rocken! In verband met het 7 jarig jubileum de Birthday Tour door Nederland met Ineke.

Woensdag 13 juni 10:00 tot 12:45

Hartekreet en mini moodboard

1 like  

Profielfoto Marieke  Lachen

Marieke Lachen

11 jumps

Geef jij (v) gehoor aan jouw innerlijke stem? Daar gaat deze Jump op woensdagochtend 13 juni over. Aansluitend is er tijd om (in stilte) een mini moodboard te maken. Er is plek voor 4 deelnemers. Je bent van harte welkom!

Donderdag 14 juni 13:00 tot 22:30

Het grootste kennisfestival van Nederland!

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

90 jumps

Ik jump op dit unieke festival. Een groot evenement, dat draait om beter presteren met je organisatie: nieuwe businessmodellen, leiderschap in een veranderende wereld, innovatie in zorg, nieuwe vormen van democratie staan centraal. De inhoud van een groot congres, maar de sfeer van een muziekfestival.

Dinsdag 19 juni 09:30 tot 17:00

Jumpen met 1.000 mensen!

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

90 jumps

Wil je een hele zaal in één keer in beweging brengen? Leer dan Jumpen met 1.000 mensen! Deze training is toegankelijk voor iedereen die houdt van actie en beweging in haar of zijn podium optreden. Tijdens deze training zal ik, Ineke Hurkmans, je persoonlijk leren hoe je een zaal in beweging brengt. Je leert er hoe je verbinding maakt met een groep van tot wel 1000 mensen en hoe je de methode goed kunt structureren.

Jump Movement in business

Ontdek wat Jump Movement kan betekenen voor jouw organisatie

 


Boek een Professional  Testimonials  Lees meer