Welkom bij
Jump Movement

Al jumps gedaan!

Veel plezier en succes!


Dinsdag 21 mei 18:45 tot 20:30

Beweging creëren in organisaties

0 likes  

Profielfoto Daphne  Wiersma

Daphne Wiersma

13 jumps

Voor veranderprofessionals, coaches, trainers, procesbegeleiders die zich inzetten om beweging te helpen creëren. Hoe zorg je dat het los van jou gebeurt? Hoe zorg je dat deelnemers na de training of na de projectfase verder gaan? Hoe borg je de resultaten? De JumpMovement-gespreksmethode kun je hiervoor inzetten. Kom 21 mei naar de open Jump die Lianne Lenssen en ik organiseren in Utrecht. En als je enthousiast bent, kun je je opgeven voor de summer edition van de Certified Professional Training 2.0 in juli.

Woensdag 22 mei 09:00 tot 12:30

Jumpstarter training voor iedereen

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

125 jumps

Dé basis om te leren hoe de Jump Movement methode werkt. Wat de effecten zijn, hoe je een ‘magneetje’ wordt én wat je vooral allemaal NIET moet doen...

Iedereen die van de maker wil leren is welkom! 

Coach, trainer, consultant, buurtwerker, manager, medewerker, docent, directeur, vrijwilliger, bouwer, adviseur, buurvrouw of ieder ander nieuwsgierig aagje; meld je aan! 

Zaterdag 25 mei 13:00 tot 16:00

Jaarlijkse dag van Luisterkindwerkers

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

125 jumps

Elk jaar komen de gecertificeerde luisterkindwerkers bij elkaar. Dit jaar is Ineke Hurkmans van Jump Movement bij hen om hen te faciliteren met een Jumpgesprek. De bijeenkomst is besloten.

Maandag 27 mei 14:00 tot 17:00

Ons MT

0 likes  

Profielfoto Daphne  Wiersma

Daphne Wiersma

13 jumps

Jaarlijks heeft het managementteam van een GGz-instelling een informele ontmoeting waarbij een deel van de tijd ook een inspirerend karakter heeft voor het werk.Dit keer gaan de leden van het MT de JumpMovement-benadering ervaren. Het is de basis voor bijzondere verbindingen, voor teambuilding, voor leiderschap en voor cultuurverandering. Het MT maakt kennis met de aanpak, heeft er zelf iets aan - zowel als team als individu - en vormt zich een beeld hoe zij deze methode stevig voor haar kan laten werken in de organisatieontwikkeling.

Deze Jump is besloten.

Dinsdag 28 mei 16:30 tot 17:30

Iedereen is iemands klant

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

125 jumps

Speciaal voor iedereen die meer zicht wil krijgen op de wereld van 'klanten'. Worsteling met hoe krijg ik meer klanten, hoe kom ik aan klanten, etc. Vragen die elke ondernemer wel kan hebben. Doe mee met deze Jump, begin bij jezelf en laat je inspireren tot een stap!

Woensdag 5 juni 19:30 tot 21:00

(hoe) Leef ik duurzaam?

0 likes  

Profielfoto Marieke  Lachen

Marieke Lachen

15 jumps

Op wereld milieu dag benoemen we welke stap(pen) we kunnen zetten om duurzame(re) keuzes te maken in ons huidige dagelijks leven. * Er is plek voor 4 deelnemers die deze Jump samen maken. Deelname is € 15,- p.p. Thee en wat lekkers inbegrepen. Voel je welkom en graag tot ziens! Van te voren aanmelden is nodig mariekelachen@gmail.com Je ontvangt na de online betaling het adres waar de Jump is.

Jump Movement in business

Ontdek wat Jump Movement kan betekenen voor jouw organisatie

 

Vind hier de juiste professional
 Lees meer

Word Jumpstarter

Leer hoe je in jouw organisatie gesprekken leidt

Boek de training

Word Certified Professional

Maak de methode onderdeel van je coach- of trainingsaanbod

Boek de training

Leer Jumpen met 1000 mensen tegelijk

Breng hele organisaties in beweging

Boek de training