Welkom bij
Jump Movement

Al jumps gedaan!

Veel plezier en succes!


Zaterdag 25 mei 13:00 tot 16:00

Jaarlijkse dag van Luisterkindwerkers

0 likes  

Profielfoto Ineke Hurkmans

Ineke Hurkmans

125 jumps

Elk jaar komen de gecertificeerde luisterkindwerkers bij elkaar. Dit jaar is Ineke Hurkmans van Jump Movement bij hen om hen te faciliteren met een Jumpgesprek. De bijeenkomst is besloten.

Maandag 27 mei 14:00 tot 17:00

Ons MT

0 likes  

Profielfoto Daphne Wiersma

Daphne Wiersma

13 jumps

Jaarlijks heeft het managementteam van een GGz-instelling een informele ontmoeting waarbij een deel van de tijd ook een inspirerend karakter heeft voor het werk.Dit keer gaan de leden van het MT de JumpMovement-benadering ervaren. Het is de basis voor bijzondere verbindingen, voor teambuilding, voor leiderschap en voor cultuurverandering. Het MT maakt kennis met de aanpak, heeft er zelf iets aan - zowel als team als individu - en vormt zich een beeld hoe zij deze methode stevig voor haar kan laten werken in de organisatieontwikkeling.

Deze Jump is besloten.

Dinsdag 28 mei 16:30 tot 17:30

Iedereen is iemands klant

0 likes  

Profielfoto Ineke Hurkmans

Ineke Hurkmans

125 jumps

Speciaal voor iedereen die meer zicht wil krijgen op de wereld van 'klanten'. Worsteling met hoe krijg ik meer klanten, hoe kom ik aan klanten, etc. Vragen die elke ondernemer wel kan hebben. Doe mee met deze Jump, begin bij jezelf en laat je inspireren tot een stap!

Woensdag 5 juni 19:30 tot 21:00

(hoe) Leef ik duurzaam?

0 likes  

Profielfoto Marieke Lachen

Marieke Lachen

15 jumps

Op wereld milieu dag benoemen we welke stap(pen) we kunnen zetten om duurzame(re) keuzes te maken in ons huidige dagelijks leven. * Er is plek voor 4 deelnemers die deze Jump samen maken. Deelname is € 15,- p.p. Thee en wat lekkers inbegrepen. Voel je welkom en graag tot ziens! Van te voren aanmelden is nodig mariekelachen@gmail.com Je ontvangt na de online betaling het adres waar de Jump is.

Vrijdag 7 juni 10:00 tot 12:00

Ruim lekker op

0 likes  

Profielfoto Andrea Bakker

Andrea Bakker

9 jumps

Ken je dat gevoel compleet geleefd te worden? Geen tijd voor jezelf te hebben en met nog zoveel to do's op de lijstje vandaag? Gun jezelf dan deze Jump! We ontmoeten elkaar, wandelen in de natuur, jumpen en sluiten we af met een heerlijke cappuccino of thee in Brasserie Loef in Heeze. Na deze Jump ga je opgeruimd naar huis en weet je precies welke stap je kunt zetten om structureel meer ruimte voor jezelf in te bouwen in je drukke leven.

Vrijdag 14 juni 09:00 tot 17:00

Word zelf ook kundig in de Jump Movement-methode

0 likes  

Profielfoto Daphne Wiersma

Daphne Wiersma

13 jumps

Voor coaches, trainers, leiders en veranderprofessionals. Locatie: Amsterdam. Mensen in beweging krijgen zonder trekken of duwen. Recht doen aan ieders inbreng. Leer hoe dat kan in verandertrajecten, coaching, intervisie, zelfsturende teams. Na dit programma ben je Certified Professional van Jump Movement. Je weet hoe je als professional kunt werken met de Jump Movement methode. Je wordt onderdeel van de ‘movement’ voor verbinding, inspiratie, deskundigheidsbevordering en bekendheid.

Woensdag 19 juni 18:45 tot 20:30

Slenteren

0 likes  

Profielfoto Daphne Wiersma

Daphne Wiersma

13 jumps

19 juni is een dag waarop we het gewoon rustig aan moeten doen... niet zo haastig... maar een keertje lekker slenteren... 

Het is dan namelijk de 'Internationale Dag van het Slenteren'. We nemen in deze Jump de tijd om ons dagelijks tempo eens beter te bekijken. We gaan met elkaar in gesprek over slenteren. Dat doen we vooral rustig aan!

In Utrecht.

Donderdag 20 juni 10:00 tot 17:00

HR event: "Groei naar een gezonde en energieke organisatie"

0 likes  

Profielfoto Ineke Hurkmans

Ineke Hurkmans

125 jumps

Van A-Z je laten informeren en inspireren over duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en werkgeluk. De Jump Movement sessie helpt iedereen om een stap te zetten! Aanmelden bij: https://www.vitalbizniz.nl/events/

Donderdag 12 september 09:00 tot 17:00

Jump Movement Certified Proffesional Training 2.0

0 likes  

Profielfoto Andrea Bakker

Andrea Bakker

9 jumps

Zet de volgende stap in je professionaliteit en leer alles over hoe je mensen en teams in beweging krijgt zonder trekken of duwen. Hoe je ondernemerschap, creativiteit en wendbaarheid stimuleert in organisaties. Leer hoe dat kan in verandertrajecten, teamontwikkeling, intervisie of zelfsturende teams. Na dit programma ben je Certified Professional van Jump Movement. Je weet hoe je als manager of professional kunt werken met de Jump Movement methode en hoe je deze methode kunt inzetten in je organisatie. Daarnaast word je onderdeel van de 'movement' voor verbinding, inspiratie, blijvende professionalisering en bekendheid.

Donderdag 12 september 15:00 tot 17:00

Sustainable Development Goals Jump #5

0 likes  

Profielfoto Ineke Hurkmans

Ineke Hurkmans

125 jumps

Ik sta voor het bereiken van gendergelijkheid en empowerment voor alle vrouwen en meisjes in Nederland en in de wereld. Als in NL nog maar 60% van de vrouwen economisch zelfstandig is, dan maak ik me wel zorgen. Deze Jump organiseer ik om werkgevers, werknemers, mannen en vrouwen te inspireren om daarover van gedachte te wisselen. Hoe zit het bij jou?

Donderdag 17 oktober 00:00 tot 00:00

Sustainable Development Goals Jump #1

0 likes  


Met Jump Movement besteden we aandacht aan de Sustainable Development Goals (SDG's) van de VN. Zie voor meer info over de SDG's www.sdgnederland.nl. Op de Internationale Dag voor de Uitroeiing van Armoede verbind ik mij met doel 1, geen armoede. Beëindig armoede overal en in al haar vormen. Deze Jump organiseer ik om belangenorganisaties, professionals en burgers te inspireren om daarover van gedachten te wisselen. Draag jij dit onderwerp ook een warm hart toe? Praat mee!

Vrijdag 15 november 13:30 tot 17:00

Jump mee voor stichting AAP

0 likes  

Profielfoto Marieke Lachen

Marieke Lachen

15 jumps

Ik sta voor een duurzamere en groenere wereld. Beginnende met het vergroten van bewustwording op het gebied van duurzaamheid. Deze Jump organiseer ik om mannen en vrouwen uit Eindhoven en daarbuiten te inspireren en van gedachten te wisselen over onze eigen ecologische voetafdruk. Er is gelegenheid om jouw/ een oude gsm in te leveren voor stichting AAP. Zo zorgen we er samen voor dat er minder grondstoffen gewonnen hoeven te worden in een kwetsbaar gebied op deze aarde. Er is plek voor 25 deelnemers. Jouw investering is € 15,- om deel te nemen aan deze Jump. Er is biologische thee en de duurzame hapjes zijn inbegrepen. Er is een officiële donatiebox van stichting AAP aanwezig. Wil jij een oude gsm inleveren? Neem die aub mee. Aanmelden voor deze Jump en vooraf betalen is nodig. Stuur een mail aan: mariekelachen(@)gmail.com vermeld dat het om JUMP doel 12 gaat Voel je welkom!

Jump Movement in business

Ontdek wat Jump Movement kan betekenen voor jouw organisatie

 

Vind hier de juiste professional
 Lees meer

Word Jumpstarter

Leer hoe je in jouw organisatie gesprekken leidt

Boek de training

Word Certified Professional

Maak de methode onderdeel van je coach- of trainingsaanbod

Boek de training

Leer Jumpen met 1000 mensen tegelijk

Breng hele organisaties in beweging

Boek de training