Veel plezier en succes!


Donderdag 22 november 09:30 tot 17:00

Certified Pro Training November

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

105 jumps

Deze training is er voor professionals die meer willen weten over de Jump Movement methode. In deze training wordt heel specifiek gekeken naar jouw eigen praktijk en de mogelijkheden die er zijn voor acquisitie en inzet. Je krijgt informatie over de toepassingsmogelijkheden en je ontvangt alle materialen die jou helpen om de methode succesvol in te zetten.

Donderdag 22 november 19:30 tot 21:45

Vital Five Your Life met JUMP

0 likes  


Worstel je vaak met TIJD? Of heb je gebrek aan GELD? Hoe fit en energiek voel jij je doorgaans? Zou je meer zelfvertrouwen willen hebben? Of wil je gewoonweg meer PLEZIER in je leven? Kom dan eens kijken jump een rol speelt in Vital Five Your Life. Doe je mee? Het is gratis. Meld je dan aan op www.thevitalfive.eventbrite.nl of bel 06 15 368 647

Vrijdag 23 november 16:00 tot 17:30

Zit je vast? Spring er uit!

1 like  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

105 jumps

Hoe zou het zijn als je een heel weekend lang volle aandacht krijgt voor jouw reis. En dat je daarnaast ook volle aandacht blijkt te hebben voor de reis van een ander? Je vindt jouw eigen antwoorden op de 7 vragen die centraal staan in deze 3 daagse. Deze leiden je naar jouw volgende stap en de controle over je eigen leven.

Maandag 26 november 09:15 tot 12:00

Vital Five Your Life met JUMP

0 likes  


Wil jij stappen vooruit maken op één of meerdere van deze gebieden? PLEZIER - GEZONDHEID - VAARDIGHEDEN - GELD - TIJD? Laat je dan verwennen, verrassen, inspireren en zelf aan de slag gaan op ons event. Meld je dan aan op www.thevitalfive.eventbrite.nl

Maandag 26 november 15:00 tot 18:00

'In beweging'

0 likes  

Profielfoto Lianne  Lenssen

Lianne Lenssen

5 jumps

De workshop 'In beweging' voor HRD professionals op 26 november geeft je inzicht in wat er met jou en je team gebeurt als de dynamiek verandert. Je krijgt inzicht in je eigen patronen en je leert hoe jij door jouw beweging, beweging in het systeem kunt brengen. Je gaat de Jump Movement gespreksmethode toepassen waardoor je eigen regie wordt versterkt, er op innovatieve, creatieve en toch gestructureerde wijze verandering kan ontstaan en waardoor jij en je team in beweging komen richting een passende strategie en richting de doelen van je organisatie. Er zijn 10 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Dinsdag 27 november 09:30 tot 17:00

Training: Jumpen met 1000 mensen

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

105 jumps

Wil je een hele zaal in één keer in beweging brengen? Leer dan Jumpen met 1.000 mensen! Deze training is toegankelijk voor iedereen die houdt van actie en beweging in haar of zijn podium optreden. Tijdens deze training zal de oprichter van Jump Movement, Ineke Hurkmans, je persoonlijk leren hoe je een zaal in beweging brengt. Je leert er hoe je verbinding maakt met een groep van tot wel 1000 mensen en hoe je de methode goed kunt structureren. De training bestaat uit twee delen: in de ochtend krijg je tips om verbinding met je publiek zo optimaal mogelijk te maken en een persoonlijke touch aan je opening toe te voegen. In de middag kun je meteen oefenen tijdens het Free Public Event van Jump Movement.

Dinsdag 27 november 14:00 tot 17:00

Jump Movement Free Public Event

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

105 jumps

We nodigen je uit voor een heel speciaal moment... 7 jaar Jump Movement, 7 jaren van geluk. Vier je het met ons mee? Op 27 november zijn we te gast bij The Student Hotel Eindhoven voor de training Jumpen met 1000 mensen. Die middag doen we de 100.000ste Jump. Kom je ook?

Donderdag 29 november 15:00 tot 17:00

Sturen op eigen regie

0 likes  

Profielfoto Nathalie  Leenen

Nathalie Leenen

2 jumps

Het lonkend perspectief “Eigen regie” is een van de meest gewenste competenties die organisatie graag bij medewerkers zien. Hoe kun jij in jouw rol zorgen dat eigen regie binnen je organisatie op de kaart komt te staan? Op praktische en ervaringsgerichte wijze gaan we met elkaar in gesprek. Dit doen wij door de Jump Movement methode te gebruiken. Deze methode creëert in zeer korte tijd verbinding, daadkracht en actie. Je reflecteert op jouw “eigen regie” en vervolgens gaan we aan de slag met jouw rol op “eigen regie” binnen je organisatie. Onderdelen van deze workshop voor HR professionals, leidinggevenden en medewerkers zijn: Op welke manier geeft HRM, de leidinggevende en de medewerker invulling op het sturen van eigen regie? Hoe ziet het lonkend perspectief “eigen regie” er binnen verschillende rollen uit? Hoe kan ik vanuit mijn rol de eigen regie vergroten? Hoe zet ik “eigen regie” van medewerkers op hun vitaliteit binnen mijn eigen organisatie op de kaart?

Vrijdag 30 november 10:45 tot 12:00

Week van de Reflectie

0 likes  

Profielfoto Daphne  Wiersma

Daphne Wiersma

3 jumps

Wil je wel eens een Jump ervaren? Kom dan meedoen in de week van de reflectie (http://www.weekvanreflectie.nl). Jump is een reflectiemethode die heel effectief is om in beweging te komen richting jouw verlangen. Het onderwerp van deze Jump is 'zelfcompassie'. Zelfcompassie gaat om 3 dingen: begrip voor jezelf als je het moeilijk hebt, acceptatie dat lijden onvermijdelijk deel uitmaakt van het leven, en het onder ogen zien van je eigen emoties, zonder te oordelen.

Dinsdag 11 december 17:30 tot 23:00

De Nacht van de Transitie

0 likes  

Profielfoto Ineke  Hurkmans

Ineke Hurkmans

105 jumps

In samenwerking met Nederland Kantelt staan we stil bij hoe Nederland in transitie is. Naast verhalen van Jan Rotmans, The Happy Activist en anderen gaan we ook Jumpen, want daarmee kan iedereen in no time reflecteren, inzichten delen en in actie komen. Precies wat nodig is voor de kanteling!

Vrijdag 4 januari 10:30 tot 13:30

Waar sta ik nu?

1 like  

Profielfoto Marieke  Lachen

Marieke Lachen

11 jumps

Een nieuw jaar en een mooi nieuw begin. (hoe) kijk jij vooruit? De vraag luidt: "Waar sta ik nu, en waar wil ik naar toe?" Na de Jump, maken we in stilte een mini moodboard. Er is plek voor 4 deelnemers.

Jump Movement in business

Ontdek wat Jump Movement kan betekenen voor jouw organisatie

 

Vind hier de juiste professional
 Lees meer

Word Jumpstarter

Leer hoe je in jouw organisatie gesprekken leidt

Boek de training

Word Certified Professional

Maak de methode onderdeel van je coach- of trainingsaanbod

Boek de training

Leer Jumpen met 1000 mensen tegelijk

Breng hele organisaties in beweging

Boek de training