Jump Movement in business

De Jump Movement methodiek is een eenvoudige, laagdrempelige en concrete gespreksmethode die individuen binnen organisaties rondom een collectief doel in beweging brengt. 

Jump Movement gaat uit van de eigen kracht en motivatie van personen en maakt hen persoonlijk verantwoordelijk en trots op hun eigen ontwikkeling. De methode kan op verschillende manieren toegepast worden. 

 

Wat kan Jump Movement in jouw organisatie betekenen?

Denk bij strategie-implementatie, cultuurverandering, organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, reorganisaties, fusies, outplacement, LEAN implementaties, software implementaties, verbeteren van samenwerking, bevorderen van eigen initiatief en creativiteit altijd aan Jump Movement. 
Lees meer in de brochure of praat met een van onze Certified Professionals. Zij helpen je graag op weg.

Download hier de brochure

 

Veranderen doe je zelf

Wil je dat je mensen uit zichzelf mee gaan doen aan verandering? Zelf hun schouders zetten onder de nieuwe koers? Zelf een nieuwe werkwijze adopteren ? Met de Jump Movement methodiek kan iedereen in een groep of organisatie eenvoudig stappen formuleren én zetten in de richting van een (gezamenlijke) ambitie of doelstelling.


Laat medewerkers hun eigen stappen vormgeven en laat ze hun eigen acties ondernemen

Laat hen bovendien zelf hun veranderproces begeleiden. Het kan en het werkt. Zonder tussenkomst van dure externen. De toepassingen die dat mogelijk maken zijn opgebouwd uit groepsgesprekken in combinatie met persoonlijke ondersteuning via sms. Er zijn toepassingsvormen speciaal voor organisatie ontwikkeling, team-ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

 

Bel gerust met Jump Movement founder Ineke Hurkmans voor meer informatie via 06 23 45 13 08.