Jump Movement in business

Aan de slag met Jump Movement
Je kunt meteen beginnen

Al gingen je voor

Jump Movement in business

''De medewerkers komen niet in beweging.''

Dit is een veel gehoorde opmerking van managers en leiders in een organisatie. Het is feitelijk een vraag om hulp en meestal wordt het antwoord gevonden in zogenaamd ‘afstandsbediening-management’. Nodeloos om te zeggen dat dat niet werkt; mensen reageren namelijk niet op een afstandsbediening. Zelf verantwoordelijkheid nemen voor de collectieve missie en strategie; dáár wordt een organisatie sterker door. 

Jump Movement ontdekte in de jarenlange ervaring met teams in bedrijven dat betrokkenheid en aandacht de belangrijkste voorwaarden zijn om intrinsiek gemotiveerde en duurzame beweging bij medewerkers te zien. De Jump Movement methode* is er een die daar 100% vanuit gaat. 

Resultaten na aanpak van teams d.m.v. de Jump Movement methode:

  • Betrokkenheid in teams vergroot significant
  • Openheid en respect in teams groeit
  • Stress verminderd
  • Verbinding met collectieve doelen vergroot
  • Acties worden vanuit persoonlijke motivatie ingezet
  • Duurzame veranderingen zijn zichtbaar

Aan de slag!
Ben jij een manager of leidinggevende en wil jij met de Jump Movement methode aan de slag in jouw team? Kijk dan naar onze aanpak Betrokken Teams.

Ben jij een professional en wil je een bewezen methode toevoegen aan jouw arsenaal? Kijk dan eens bij Word Certified Professional.

Werk je in de maatschappelijke sector en wil je aan de slag? Mail dan naar info@jumpmovement.com en vraag naar de mogelijkheden.

Of bel gerust met Jump Movement founder Ineke Hurkmans voor meer informatie via 06 23 45 13 08 of download hier de brochure.

 Jump  3D consultancy_Tim Meijer

Fotocredits: Tim Meijer 

*De methode:
De Jump Movement methodiek is een eenvoudige, laagdrempelige en concrete gespreksmethode die individuen binnen organisaties rondom een collectief doel in beweging brengt. De methode gaat uit van de eigen kracht en motivatie van personen en maakt hen persoonlijk verantwoordelijk en trots op hun eigen ontwikkeling. De methode kan op verschillende manieren toegepast worden.