Jump afbeelding voor Jump mee voor stichting AAP

Jump mee voor stichting AAP

15 januari 2020

0 deelnemers Openbaar

Je moet eerst inloggen om deel te kunnen nemen Log in
Deel deze Jump

Woensdag 15 januari 13:30 tot 17:00
nog onbekend 4 Eindhoven

Voor wie en met welk doel?

Ik zet me in voor een duurzamere en groenere wereld.
Beginnende met het vergroten van bewustwording op het gebied van duurzaamheid.
Deze Jump organiseer ik om mannen en vrouwen uit Eindhoven en daarbuiten te inspireren en het over onze eigen ecologische voetafdruk te hebben.

Er is gelegenheid om een oude gsm in te leveren, die terecht komt bij stichting AAP.
Zo zorgen we er samen voor dat er minder grondstoffen gewonnen hoeven te worden in een kwetsbaar gebied op deze aarde, waar wilde dieren leven. Ben jij erbij? Voel je welkom!

Organisator:

Door andere keuzes te maken kunnen we allemaal bijdragen aan het behalen van de 17 Social Development Goals. Deze doelen staan in de nieuwe mondiale agenda van de Verenigde Naties en zijn er om de wereld tot een betere plek te maken in 2030. Mijn naam is Marieke en ik zet me in voor doel 12: verantwoordelijke consumptie en productie. Fijn als jij je oude gsm meeneemt naar deze Jump, het toestel komt terecht bij stichting AAP in Almere. Hier worden dieren opgevangen die gered zijn van illegale handel. Er is plek voor 20 deelnemers en jouw investering is €20,- Hiervan bekostigen we hapjes, drankjes en huur van een mooie ruimte. Aanmelden voor deze Jump en vooraf (online) betalen is het prettigst. Stuur een mail aan: mariekelachen(@)gmail.com en vermeld dat het om SDG #12 gaat. Graag tot dan!

Locatie

Georganiseerd door

Profiel foto Marieke  Lachen
Marieke Lachen


Nog geen deelnemers