Jump afbeelding voor Slenteren - hoe is het met jouw tijd?

Slenteren - hoe is het met jouw tijd?

19 juni 2019

0 deelnemers Openbaar

Je moet eerst inloggen om deel te kunnen nemen Log in
Deel deze Jump

Woensdag 19 juni 18:45 tot 20:30
Zevenwouden 105 Utrecht

Voor wie en met welk doel?

19 juni is een dag waarop we het gewoon rustig aan moeten doen... niet zo haastig... maar een keertje lekker slenteren...

Het is dan namelijk de 'Internationale Dag van het Slenteren'. We nemen in deze Jump de tijd om ons dagelijks tempo eens beter te bekijken. We gaan met elkaar in gesprek over 'slenteren': hoe is het met jouw tijd? Heb jij de tijd? Of heeft de tijd jou? Hoe zou je willen dat je omging met de tijd?

Dit is een evenement waar we een 'traag en snel' gesprek hebben. Je ervaart een Jump Movement gesprek.

We zijn met maximaal 6 personen. Wil je er zeker van zijn dat jouw plek niet door iemand anders wordt ingenomen?
Geef je op.

Organisator:

Jump Movement gaat uit van de eigen kracht en motivatie van personen en maakt hen persoonlijk verantwoordelijk en trots op hun eigen ontwikkeling. Ik ben één van de trainers van JumpMovement die anderen tot Certified Professional opleidt. De Jump Movement-gespreksmethode past perfect bij wat ik vanuit Hart aan het Werk begeleid: het ontwikkelen vanuit energie, met inzet van je hart en verstand. Het is gestructureerd, geeft ruimte om het hart te laten spreken en zorgt dat je gaat doen wat belangrijk voor je is. Ook helpt het om samen stappen te zetten richting het doel waar je als team/groep aan werkt.

Locatie

Georganiseerd door

Profiel foto Daphne  Wiersma
Daphne Wiersma


Nog geen deelnemers