06-07-2020

7 jaar Jump Movement. een moment van geluk!

Door: Ineke Hurkmans

Vandaag vier ik 7 jaar Jump Movement, een moment van geluk!

7 Is het geluksgetal. Het is een heilig getal en heeft veel betekenissen. 7 is in de bijbel een belangrijk getal, God schiep de wereld in 7 dagen, de 7e was de rustdag. Er zijn 7 schoonheden en 7 werelddelen. Jump Movement heeft 7 stappen die leiden tot beweging. En we zijn 7 jaar geworden.

We vieren nu de verjaardag van Jump Movement. We hebben de eerste heilige cyclus van 7 jaar voltooid. En wat een jaren waren dat!

Zoveel geluk heb ik ervaren, zoveel mooie mensen ontmoet en bijzondere ontdekkingen gedaan. Zoveel organisaties een stukje geluk geboden, zoveel beweging en stappen die mensen maken gezien. Zoveel verbindingen gemaakt, en gemaakt zien worden, zoveel spannende momenten, fouten en daar ook zoveel van geleerd. Zoveel mensen ontmoet die zich verbonden voelen met Jump Movement, zoveel mensen die de wereld mee laten bewegen.

De missie van Jump Movement is: ‘If we all Jump, we will move the world!’ En meer dan ooit denk ik dat het nodig is dat de wereld beweegt. Meer dan ooit is verbinding nodig en is het nodig dat we elkaar zien en onszelf horen spreken. Meer dan ooit is het nodig dat we een besluit nemen vanuit positieve steun. Meer dan ooit is het nodig dat er bewogen wordt. Ieder voor zich en daardoor met z’n allen!

Ik wens dat ik kan blijven bewegen, ik wens de wereld toe dat Jump Movement steeds opnieuw gevonden wordt als een manier om heel eenvoudig en vol liefde elkaar te zien, te horen en in beweging te komen. Omdat stilstaan geen optie meer is.

Ik ben dankbaar voor iedereen die zich openstelde, die zich liet zien en die verbinding maakte van binnen naar buiten. Ik ben dankbaar voor alles wat er was, en voor alles wat nog komt. Want alles beweegt en brengt weer spannende en mooie nieuwe momenten. Ik ga ervoor. En jij? Doe mee en beweeg de wereld!