06-07-2020

Jump Movement Intervisie; Zelf doen!

Door: Ineke Hurkmans

In elke organisatie waar professionals samenwerken is intervisie een belangrijk onderdeel. Collegiale support, samen leren, professioneel groeien. Soms is intervisie een lastig punt; vele intervisievormen zijn verouderd of komen van theorieën die niet meer goed aansluiten bij deze tijd. Inhuren van intervisie begeleiders is vaak duur en maakt afhankelijk.

Jump Movement heeft daar een antwoord op gevonden, namelijk: Intervisie zelf doen!

De Jump Movement methode gaat uit van 3 principes: Het is zelf- organiserend, eenvoudig en zelf-bekrachtigend. Het effect van deze uitgangspunten is dat mensen zich onafhankelijker voelen, zelf aan het roer staan, en echt voelen dat zij altijd zelf het antwoord al hebben.

 

Hoe doen we dat?
Deze methode voorziet 100% in de intervisie principes van reflecteren, consulteren en adviseren. Echter; niet op de traditionele manier waarop vaak maar één case behandeld wordt, er is juist tijd en ruimte voor iedereen. Het is een reflectiemethode die op een laagdrempelige manier zorgt voor verbinden, veiligheid en beweging.

Met de Jump Movement (intervisie) methode helpen we teams in organisaties in slechts twee sessies om helemaal eigenaar te worden van de methode, voor een fractie van de kosten van langdurige inhuur.

 

Klik hier om de brochure te downloaden

 

Direct meer informatie omtrent de mogelijkheden en een indicatie van de prijs voor uw organisatie, neem contact op met Ineke Hurkmans, Founder van Jump Movement. Info@jumpmovement.com of bel tel.nr. 0623451308.