Organisatie ontwikkeling

Aan de slag met Jump Movement
Je kunt meteen beginnen

Al gingen je voor

Organisatieontwikkeling

‘Mijn mensen komen niet in beweging’ is een veelgehoorde opmerking van leiders in organisaties, daarnaast de hakken in het zand zetten en regelmatig opmerkingen zoals ‘Ik laat het over me heenkomen’. Herkenbare woorden en ervaringen zodra er een nieuwe visie, missie of kernwaarden worden ontwikkeld. Of bij het volgende project dat in de organisatie geïmplementeerd dient te worden.

De projecten van ons label ‘Organisatieontwikkeling’ zorgen ervoor dat mensen aangehaakt zijn, hun motivatie om te bewegen echt vanuit henzelf laten komen en actiestappen zetten en mee voorwaarts gaan.

Hoe? Door eenvoudige en zelforganiserende sessies, gebaseerd op de Jump Movement methodiek*. Binnen de organisatie zorgen deze sessies voor meer verbinding, meer helderheid over de richting. Het gevolg? Medewerkers krijgen het gevoel geven dat zij gezien, gehoord en gewaardeerd worden. Jump Movement biedt geen ellenlange discussie-sessies, maar laat mensen op een eenvoudige en lichtvoetige manier precies de kern raken. Wij faciliteren die ervaring en helpen uw mensen om het zelf te doen.

Wij leveren maatwerk, van een twee uur durende ervaringssessie tot een implementatieprogramma voor bijvoorbeeld cultuurverandering of borging van nieuwe systemen. Altijd zelf-organiserend, altijd vanuit mensen die zelf mee willen doen. 

Bekijk onze cases maar eens.
Jump Movement biedt onder dit label maatwerk aan, mail of bel ons voor meer info.

 

*De Jump Movement methodiek is een eenvoudige, laagdrempelige en concrete gespreksmethode die individuen binnen organisaties rondom een collectief doel in beweging brengt. De methode gaat uit van de eigen kracht en motivatie van personen en maakt hen persoonlijk verantwoordelijk en trots op hun eigen ontwikkeling. Deze methodiek is de basis van alles wat wij doen. Onder de drie labels Organisatieontwikkeling, Social Impact en Persoonlijk Leiderschap vindt je projecten met verschillende toepassingen van de methode. Inmiddels hebben ruim 500.000 mensen wereldwijd Jump Movement mogen ervaren tijdens grootschalige meerjarige projecten of in hun eentje. Bij bijvoorbeeld ministeries, zorgverleners of gewoon aan de keukentafel.