Over

Aan de slag met Jump Movement
Je kunt meteen beginnen

Al gingen je voor

Over Jump Movement

De Jump Movement methodiek is een eenvoudige, laagdrempelige en concrete gespreksmethode die individuen binnen organisaties rondom een collectief doel in beweging brengt. De methode gaat uit van de eigen kracht en motivatie van personen en maakt hen persoonlijk verantwoordelijk en trots op hun eigen ontwikkeling. De methode kan op verschillende manieren toegepast worden en is met succes bewezen. Jump Movement is naast Nederland actief in Bangladesh, Kenia, Uganda, Duitsland, Zuid-Afrika, Suriname, Verenigde Staten, Belgie, Zweden, Denemarken, Hongarije en Canada. Waar onze Certified Professionals de methode effectief inzetten.

In 2020 hebben ruim 250.000 mensen wereldwijd een Jump mogen ervaren. Wij hebben als doel om in 2021 meer dan een miljoen mensen kennis te laten maken met Jump Movement. 

Ineke Hurkmans
Jump Movement is ontwikkeld door Ineke Hurkmans. Zij is de founder van Jump Movement en internationaal spreker betreffende onderwerpen als: ‘Hoe creëer je duurzame beweging in organisaties’, ‘Organisatieontwikkeling door zelforganisatie’, ‘Het NIET managen van beweging’ en over innovatieve manieren van leven, werken en het leiden van veranderingen. Zij is een leider die impact creëert, zowel in organisaties als in verschillende sociale omgevingen. In 2011 ontwikkelde zij Jump Movement en het is vanaf die tijd haar 'driving force' in het begeleiden van veranderprocessen in organisaties en bij vraagstukken in het maatschappelijke veld.

Volg Ineke Hurkmans op LinkedIN om op de hoogte te blijven van al haar ontwikkelingen, wil je Ineke als spreker op jouw event? Klik dan hier!

Ineke lot grips

Ineke Hurkmans, founder van de Jump Movement methode, fotocredits: Lot Grips.