Persoonlijk leiderschap

Aan de slag met Jump Movement
Je kunt meteen beginnen

Al gingen je voor

Persoonlijk leiderschap

Eigenlijk kun je niet-niet groeien. In elk moment van de dag zit wel een gelegenheid om te reflecteren en te ontwikkelen. Binnen ons label Persoonlijk Leiderschap bieden we een drietal mogelijkheden aan die op persoonlijk niveau leiden tot reflectie, daadkracht en beweging. Het helpt je om het stuur in eigen hand te houden en bewust te blijven van de stappen die nodig zijn voor groei. 

Aanbod:

  • De Daily Reflection voorziet in een dagelijks moment van reflecteren en afstemmen op de stappen voor die dag of week.
  • In de jaarlijkse Big Reflection Day blikken we terug op het jaar en voorwaarts naar het nieuwe jaar.
  • Tijdens de Niet-Doen-Week, dompelen we ons onder in een persoonlijk onderzoek in het kader van eigen verantwoordelijkheid, zelfreflectie en plannen maken. Dit doen we op een inspirerende locatie in binnen of buitenland.
  • Wij geloven dat iedereen in de wereld ooit een Jump moet hebben ervaren. Ons draaiboek is en blijft daarom gratis de downloaden te gebruiken via de Jumpmovement app.

Bekijk onze shop voor meer informatie.

 

De Jump Movement methodiek is een eenvoudige, laagdrempelige en concrete gespreksmethode die individuen binnen organisaties rondom een collectief doel in beweging brengt. De methode gaat uit van de eigen kracht en motivatie van personen en maakt hen persoonlijk verantwoordelijk en trots op hun eigen ontwikkeling. Deze methodiek is de basis van alles wat wij doen. Onder de drie labels Organisatieontwikkeling, Social Impact en Persoonlijk Leiderschap vindt je projecten met verschillende toepassingen van de methode. Inmiddels hebben ruim 500.000 mensen wereldwijd Jump Movement mogen ervaren tijdens grootschalige meerjarige projecten of in hun eentje. Bij bijvoorbeeld ministeries, zorgverleners of gewoon aan de keukentafel.