Social impact

Aan de slag met Jump Movement
Je kunt meteen beginnen

Al gingen je voor

Social Impact

‘Hoe kunnen we mensen in kwetsbare posities het gevoel geven dat ze ertoe doen en ook mee kunnen doen?’

Deze vraag is de brandstof voor onze projecten die onder ons Social Impact label vallen. Onze projecten raken het probleemoplossend vermogen van mensen direct aan. We creëren een veilige ruimte waar iedereen zich gelijkwaardig voelt. Vanuit daar kan groei en in beweging komen. In onze Social Impact programma’s bereikten we duizenden mensen.

Elk project dat we doen is gebaseerd op maatwerk en is altijd kijkend naar de vraag, de doelgroep en de omstandigheden. We hebben inmiddels jarenlange ervaring met Social Impact projecten met o.a. vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt, statushouders, 50plus werkzoekers, ZZPers in de knel en de re-integratie van beroepsmilitairen. De Jump Movement filosofie en methode werken als katalysator voor deze groei en helpen om mensen een beter gevoel van eigenwaarde te geven, meer verbinding te voelen en in beweging te komen.

Klik hier om de cases te bekijken
Jump Movement biedt onder dit label maatwerk aan, mail of bel ons voor meer info.

 

De Jump Movement methodiek is een eenvoudige, laagdrempelige en concrete gespreksmethode die individuen binnen organisaties rondom een collectief doel in beweging brengt. De methode gaat uit van de eigen kracht en motivatie van personen en maakt hen persoonlijk verantwoordelijk en trots op hun eigen ontwikkeling. Deze methodiek is de basis van alles wat wij doen. Onder de drie labels Organisatieontwikkeling, Social Impact en Persoonlijk Leiderschap vindt je projecten met verschillende toepassingen van de methode. Inmiddels hebben ruim 500.000 mensen wereldwijd Jump Movement mogen ervaren tijdens grootschalige meerjarige projecten of in hun eentje. Bij bijvoorbeeld ministeries, zorgverleners of gewoon aan de keukentafel.