Word Certified professional

Aan de slag met Jump Movement
Je kunt meteen beginnen

Al gingen je voor

Word Certified Professional voor het Betrokken Teams programma!

De Certified Professional (CP) training van Jump Movement is er voor professionals die organisaties in beweging willen krijgen. We leiden je op om de beste facilitator te worden om ons Betrokken Teams programma bij klanten uit te voeren. Je certificeren bij Jump Movement levert een aantal interessante voordelen op voor jou als professional:

  • Je wordt kundig in de specifieke methodiek die de betrokkenheid en effectiviteit in teams optimaliseert en bovendien op langere termijn zelforganiserend kan worden. 
  • Je leert werken met een methode die wereldwijd beproefd is en zorgt voor beweging en activering. Of je nu betrokken bent bij veranderprocessen van individuen, organisaties, of maatschappelijke groepen.
  • Je wordt voorzien van opdrachten die je uitvoert volgens de Jump Movement Betrokken Teams programma’s.
  • Je biedt je eigen klanten een effectieve en beproefde manier om beweging te faciliteren.

De training:
De CP-training beslaat een periode van 3 maanden en heeft 3 onderdelen:

  1. Trainingsdag 1 (8 uur): Op deze dag word je meegenomen in de Jump Movement methode. Je leert meer over de filosofie en je herkent hoe beweging bij groepen mensen wel of juist niet werkt. Dit is een stevige basis om verder te gaan met het Betrokken Teams programma. Je ervaart dit programma zelf in de 2 uur durende sessie. Daarmee ga je aan de slag.
  2. Ten minste 2 oefensessies (minimaal 2 uur per keer). Je gaat met collega’s aan de slag om te oefenen met de informatie en input die je ontving op de eerste trainingsdag. Je evalueert door een rapportage te sturen aan Jump Movement en reflecteert op 3 punten: Wat gaat er goed, waar maak je je zorgen over, welke tips heb je nu voor jezelf om de volgende keer te doen? Dezelfde vragen worden door twee collega’s die bij jouw oefensessie waren beantwoord. Daarmee krijg je voldoende feedback om de ontwikkeling stevig op te pakken.
  3. Trainingsdag 2 (4 uur): Deze halve blikken we terug en is ook het officiële certificatie moment. Jump Movement zet zich vanaf dat moment in om je opdrachten te bezorgen en voorziet je van updates en nieuwe ontwikkelingen.

Wat biedt Jump Movement?
We bieden je een beproefde, internationaal werkende en schaalbare methode waarmee je je eigen klanten of de klanten van Jump Movement kunt voorzien van een effectieve aanpak! Op basis van een uurtarief dat we met je afstemmen, zorgen we voor opdrachten. Als jij zelf klanten aanbrengt, rekenen we een inkoop fee voor het gebruik van de methode en het materiaal. Jij berekent dat met je uurtarief door aan je klant.

Selectie
Als je interesse hebt om opgeleid te worden tot CP van Jump Movement, neem dan contact met ons op. We plannen een selectiegesprek en daarin bekijken we samen of de match met ons de juiste is. Je hoeft je niet 100% te binden aan Jump Movement, we werken wel graag samen met mensen die ervoor gaan en een behoorlijke focus op de uitvoering van dit programma willen hebben. We plannen meerdere certificatie-trajecten per jaar. 

Jouw investering
De Training: € 975,-
Individuele coaching (2 maanden, 5 sessies): € 500,-

Inschrijven: Om je in te schrijven voor het Certificatie traject: Mail ons dan om contact met je op te nemen naar info@jumpmovement.com.

Meer informatie: Bel met Founder Ineke Hurkmans voor meer informatie 06 23 45 13 08 of mail naar info@jumpmovement.com voor meer informatie. Velen gingen je al voor, bekijk hier de overzichtspagina van alle Jump Movement Certified Professionals.

Betrokken Teams_team Jump Movement Lot Grips

Jump Movement Certified Professionals, fotocredits Lot Grips.