Word Certified Professional!

Certified Professional worden levert een aantal interessante voordelen op. Voeg een innovatief instrument toe aan je arsenaal en biedt je klanten een modern en effectief veranderprogramma aan. Je leert werken met een methode die beproefd zorgt voor beweging en activering. Of je nu betrokken bent bij veranderprocessen van individuen, organisaties, of maatschappelijke groepen. 

De Certified Professional training van Jump Movement is vernieuwd. De training is, zoals je gewend bent van ons, nog steeds voor professionals die organisaties in beweging willen krijgen. De vernieuwde CP training duurt 3 maanden en kent 3 onderdelen; 1 trainingsdag en 2 online feedback contactmomenten en een serie sms impulsen.
Tijdens de trainingsdag leer je hoe je als professional effectief kunt werken met de methode en hoe deze toe te passen in de praktijk. Tijdens de feedback momenten reflecteer je op jouw proces en door middel van de sms-impulsen blijf je gemotiveerd de methode actief te gebruiken. De Certified Pro training bieden we voortaan meerdere keren per maand door geheel Nederland aan.

De Certified Pro Training van Jump Movement in het kort:
1. De trainingsdag: deze dag word je meegenomen in de methode en toepassingsvormen. Je gaat dieper in op veranderen en het creëren van beweging. En we richten ons op jou: hoe kun jij Jump Movement praktisch toepassen en inzetten. Je neemt een aantal opdrachten mee naar huis waar je mee aan de slag gaat.

2. 1e  feedbackmoment na 1 maand: terugblik op jouw eerste maand als Jump Movement Certified Pro. Wat ging er goed? Wat kon er beter? Waar liep je tegenaan en wat ging al vanzelf?

3. 2e  feedbackmoment na 2 maanden. Deze keer kijken we naar de toekomst. Hoe past Jump Movement nog beter in jouw praktijk of onderneming? We gaan praktisch aan de slag en zoeken naar toepassingen die jou verder helpen om je doelen te bereiken.

4. SMS impulsen: Gedurende 12 weken ontvang je tips over hoe de methode in te zetten.Deze toepassing is ook beschikbaar voor jouw klanten.
Daarnaast krijg je als Certified Pro life-time support door Jump Movement bij sales, marketing en implementatie en maak je onderdeel uit van een ambitieus netwerk van andere professionals.

De training wordt door een team van professionals door het hele land gegeven. Je kunt je voor onderstaande data inschrijven in 2019. Geef bij je bestelling even door op welke datum je wilt meedoen.

De volgende stap is een Jump!

Heb je interesse om een bijzonder instrument aan je gereedschap toe te voegen? Dan is de volgende stap een Jump doen! Meld je aan bij een van de aanstaande Jumps of bij een van onze events. Of bel met 06 23 45 13 08.

Kijk bij aanstaande Jumps waar je kunt aansluiten om een Jumpervaring op te doen.

Om je in te schrijven voor de training: klik dan HIER om naar de shop te gaan.

De trainingen vinden meerdere keren per maand plaats in diverse delen van het land. De kosten voor dit trainingstraject zijn € 1.695,- (ex btw)

Bel gerust met Ineke Hurkmans voor meer informatie 06 23 45 13 08.