06-07-2020

Masterclass 'Boost Your Mindset'

Door: Ineke Hurkmans

Unieke beleving rond de jaarwisseling voor jouw bedrijf

Een onvergetelijke middag waarbij je iets bijzonders leert en ervaart. Dé manier om het jaar in stijl af te sluiten dan wel het nieuwe jaar in te luiden met jouw bedrijf. Deze middag word je aangeboden door een uniek duo.

Ineke Hurkmans is founder van de JUMP Movement methode. Deze zelfbekrachtigende methode is uiterst eenvoudig en doeltreffend. In korte tijd ontdek je waar je nu staat en wat je volgende stap is. Inmiddels deden 77.000 mensen een JUMP in Nederland en daarbuiten. Leuk detail: Ineke stond eerder in Carré met 1500 mensen tegelijk te JUMP'en. Tijdens de Masterclass 'Boost Your Mindset' zul je merken dat het in een kleinere groep net zo effectief is.

Sandra Brandt is Klaagvrij expert en inspirator voor teams. Zij is de initiator van de Klaagvrije Maandag en bereikte er miljoenen mensen mee door alle aandacht in de media. Wat kost het om te blijven klagen en hoe bereik je het omgekeerde? Je mindset bepaalt voor een groot deel wat je meemaakt in je leven en de kwaliteit van je contacten. Wat nodig is om dát positief in te zetten hoor je tijdens deze Masterclass.

 

Contact:

Ineke Hurkmans: ineke.hurkmans@jumpmovement.com

Sandra Brandt: info@sandrabrandt.nl

 

Van harte welkom!!