06-07-2020

Ooit gehoord van K.R.A.?

Door: Ineke Hurkmans

Een helder kader, ruimte en aandacht zonder oordeel...
Dat zijn ingrediënten voor veiligheid in een team. Want als een teamlid zich veilig voelt, dan ontstaat er net iets meer vertrouwen en komt iemand in beweging. En dus in actie. En als iedereen (al is het maar 3 millimeter) in beweging komt, dan is een organisatie levend en gebeurt er wat. Want stilstand is achteruitgang, toch?
Dit zijn de ingrediënten voor het Free Public Event op 10 september. Of je nu teamlid, teamleider, manager of CEO bent. Iedereen is welkom om meer te leren of toe te voegen aan dit gedachtegoed.

Je herkent vast wel de zin: ze komen niet in beweging. Dat is de belangrijkste vraag die mij door organisaties steeds wordt gesteld: Hoe krijgen we ze in beweging? Nou, in ieder geval werkt de afstandsbediening niet… dus zoeken we naar iets anders.

K.R.A. (Kader, Ruimte, Aandacht) is de oplossing. En Jump Movement helpt om dat direct toepasbaar te maken. Kom ook naar ons event, op veler verzoek in de herhaling. 10 september bij Foundation We Are. Zeer inspirerend als plek en uniek om daar te gast te zijn. Van 15.00 - 18.00 uur, gratis toegang. Klik hier om je aan te melden.

Ik hoop je daar te zien.

Liefs,

Ineke